Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Έχει και άλλες δουλειές ο Σαμαράς!


  Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι οι οποίοι έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους και νομίζουν ότι όλοι ασχολούμαστε μαζί τους! ΟΚ … με μερικούς ασχολούμαστε συνεχώς είτε επειδή το επιδιώκουν, είτε επειδή έχουν ένα μοναδικό τρόπο να μαγνητίζουν το φακό. Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος ήταν επί σειρά ετών παρών στην πολιτική σκηνή ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, αλλά σε αυτήν την πόλη τα ηνία στα ΜΜΕ τα είχε ο τότε Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης! Όπως και να το κάνουμε ο «Πάνος» ήταν ένα κλικ πιο πάνω!  
   Αμφότεροι έφτασαν σε σημείο να κατηγορηθούν για πράξεις που έκαναν κατά τη διάρκεια της θητείας τους, σαφώς όμως οι κατηγορίες για τον Παπαγεωργόπουλο είναι πολύ πιο σοβαρές! Ούτε ένα ..ούτε δύο .. αλλά 18 εκατ. Είναι πολλά! Και τα 12 χρόνια είναι πολλά! Προσωπικά είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι ο Βασίλης δεν έκλεψε ούτε ένα Ευρώ! Δεν έχω κανένα στοιχείο, αλλά αυτό πιστεύω και κρατάω την άποψη μου για τον εαυτό μου! Ο κύκλος του έκλεισε και στο εφετείο καλείται να αποδείξει πως δεν έφταιξε! Ότι και να γίνει πολιτικά έχει τελειώσει.

   Όσα χρόνια όμως και να ήταν στην πολιτική σκηνή, όσα χρόνια και να στήριζε τη ΝΔ, είναι παράλογο να πιστεύει πως ο Σαμαράς θα ρωτήσει μόλις πάει στη Θεσσαλονίκη τι κάνει ο Παπαγεωργόπουλος! Έλεος … Ο Πρωθυπουργός που πηγαίνει στη ΔΕΘ με ένα σωρό θέματα σε εκκρεμότητα, το τελευταία πράγμα με το οποίο θα ασχολούνταν είναι για το πώς είναι ο Βασίλης. Θα ήταν και επικοινωνιακό λάθος να ασχοληθεί με ένα «μαύρο» πρόβατο της παράταξης, ένα άνθρωπο που έστω και άθελα του, έστω και αν είναι αθώος «λέρωσε» την παράταξη. Ακόμη και αν ο Σαμαράς ενδιαφερόταν πραγματικά και είχε άπειρο χρόνο να ασχοληθεί μαζί του, πολύ απλά  δεν θα το έκανε!
   Φίλε Βασίλη, ζούμε σε μία χώρα και σε μια εποχή όπου όλοι και όλα ξεχνιούνται! Σε λίγα χρόνια ελάχιστοι είναι αυτοί που θα θυμούνται για το τι κατηγορήθηκες, ανεξάρτητα απ’ το αν θα καταδικαστείς τελεσίδικα ή όχι! Μη ζητάς όμως να συνεχίζουν να ασχολούνται και μαζί σου. Οι πολιτικοί είναι αναλώσιμοι και στην πολιτική δεν χωρούν φιλίες … κανείς δεν θα νοιαστεί για εσένα και θα πρέπει να δώσεις μόνο σου .. το δικό σου αγώνα, χωρίς να τρέφεις αυταπάτες!

  Ο πιπεράτος

  05-ΙΧ-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: