Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Τίτλοι τέλους για τον “γόη” ?

  Φαινόταν από καιρό! Για την ακρίβεια ήταν κάτι παραπάνω από οφθαλμοφανές! Αρκετές δηλώσεις του προκαλούσαν πονοκέφαλο τόσο στον Τσίπρα όσο και στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Το να κάνεις αντιπολίτευση στην κυβέρνηση το καταλαβαίνω, αλλά να κάνεις αντιπολίτευση και στο «σπίτι» σου δεν συνηθίζεται.
  Ο «γόης», ο «Special one», ο έχω πάρει τη μισή Αθήνα, ήξερε ότι κάποια στιγμή το πράγμα θα φτάσει στα άκρα, το ποτήρι θα ξεχείλιζε! Ωστόσο του τίτλους τέλους αποφάσισε να τους βάλει ο ίδιος και όχι ο πρόεδρος του. Έθεσε την παραίτηση του και το μόνο που απομένει είναι να γίνει αποδεκτή.  Ίσως και να ήταν μια επικοινωνιακή κίνηση, δεδομένου ότι πολλοί «συναγωνιστές» του, τον περίμεναν στον τοίχο και θα ζητούσαν από την ηγεσία της παράταξης το κεφάλι του.

  Δεν θα κρίνω τις τελευταίες του δηλώσεις. Θεωρώ πάντως λάθος «timing» την χρονική στιγμή της αποχώρησης του. Μιας αποχώρησης η οποία (αν γίνει) θα είναι σε μια χρονική στιγμή όπου ψαλίδα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, ανοίγει συνεχώς! Με πιθανό το σενάριο εκλογών εντός του έτους και την πιθανή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (έστω και με συγκυβέρνηση), ο Τατσόπουλος ενδεχομένως και να είχε υπουργοποιηθεί!
  Παρόλα αυτά, ο Τατσόπουλος προτίμησε να απέχει! Τους λόγους τους ξέρει μόνο αυτός!  Πιστεύω ότι εντός του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν και άλλοι βουλευτές, που αρκετές φορές διαφωνούν με την γραμμή του κόμματος ή με τις απόψεις άλλων συναδέλφων τους, εντός της παράταξης. Το ενδεχόμενο όμως να καθίσουν σε υπουργική καρέκλα φρενάρει τις όποιες αντιδράσεις!

  Επιμέλεια (ο πιπεράτος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: