Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Να πληρώσουν οι Βουλευτές ...!

  Τα χρέη των πολιτικών τους παρατάξεων! Τώρα που γυρίζει η μπίλια, τώρα που αρχίζει να λειτουργεί το πράγμα, τώρα που ο Τσίπρας ήρθε για να τα αλλάξει όλα! Εκεί θα σε παραδεχτώ Πρωθυπουργέ μου. Εκεί θα σε αποθεώσω και σου υπόσχομαι στις επόμενες εκλογές να κάνω προεκλογικό αγώνα για εσένα.
  Είναι τόσο απογοητευμένος ο κόσμος, αισθάνεται τόση αδικία μέσα του, που σε κάθε άκουσμα για πολιτική λαμογιά ή πολιτικό σκάνδαλο αρχίζει να ανεβάζει πίεση και σιγά -σιγά «τρελαίνεται»! Η Κυβέρνηση ξεκίνησε με πρωτόγνωρο τσαμπουκά για τα πολιτικά δεδομένα της τελευταίας πενταετίας. Μόνο οι φανατικοί νεοδημοκράτες, τα κομματόσκυλα της δεξιάς και όλοι εκείνοι που φοράνε μπλε γυαλιά δεν παραδέχονται ότι … ίσως κάτι αλλάξει! Υπάρχει όμως ένας τρόπος να βγάλουν τα γυαλιά ακόμη και αυτοί!
  Να γίνει σχολαστικός έλεγχος στα λογιστικά όλων των κομμάτων και να δοθούν στην δημοσιότητα τα ποσά που οφείλει κάθε κόμμα ξεχωριστά, ώστε να μάθουν οι πολίτες ακριβώς την κατάσταση που επικρατεί. Την ίδια μέρα να ψηφιστεί νόμος ή και πράξη νομοθετικού περιεχομένου (η οποία ήταν και της μόδας επί ημερών Σαμαρά) σύμφωνα με την οποία θα πληρώσουν οι Βουλευτές τα χρέη των κομμάτων μέχρι και το τελευταίο cent! Όποιος-α εκλέχθηκε Βουλευτής έστω και μια φορά, με θητεία άνω του ενός μηνός θα κληθεί να βάλει το χέρι στην τσέπη! Πως θα γίνει αυτό; Θα σας δώσω ένα παράδειγμα.
  Έστω ότι το Α’ πολιτικό κόμμα έχει χρέη 10.000.000 Ευρώ. Πόσοι Βουλευτές έχουν εκλεγεί στα χρονικά του, από τότε που εισήλθε 1η φορά στην Βουλή! Έστω ότι έχουν εκλεγεί 500 Βουλευτές. Θα υπολογίσουμε αναλυτικά το σύνολο των μηνών που έχουν εκλεγεί Βουλευτές όλοι μαζί. Δηλαδή … 60 μήνες ο  Σ.Τ, 45 μήνες ο Τ.Κ κ.τ.λ! Προσθέτουμε όλους τους μήνες και το νούμερο που προκύπτει το διαιρούμε από το 10.000.000! Αυτό το ποσό που θα προκύψει θα είναι και η μηνιαία δόση του κάθε Βουλευτή! Όσους μήνες διετέλεσε κάποιος Βουλευτής τόσες δόσεις θα κληθεί να πληρώσει! Απλά πράγματα και Δίκαια. Όποιος έχει χρέη πληρώνει … και αν θέλεις να είσαι σωστός και να λέγεσαι κύριος – κυρία, θα βάλεις το χέρι στην τσέπη! Ας αλλάξει ο τροχός … και ας οδηγηθούμε σε εποχές όπου οι πολιτικοί θα φεύγουν απ’ τη Βουλή πάμφτωχοι και θα αναγκάζονται να εγκαταλείπουν την πολιτική σκηνή λόγο οικονομικής αδυναμίας.
  Αν λοιπόν το ποσό που προκύπτει απ’ την διαίρεση είναι π.χ 2.000 Ευρώ το μήνα και εγώ ήμουν Βουλευτής 60 μήνες τότε θα πληρώσω 120.000 Ευρώ εφάπαξ! Επειδή κάποιοι ενδεχομένως δεν θα έχουν θα κάνουμε και διευκολύνσεις!  Θα εφαρμόσουμε το νόμο με τις 100 δόσεις που εφάρμοσε η προηγούμενη Κυβέρνηση στα χρέη των επιχειρήσεων. Έναν τοκογλυφικό νόμο με 4,5 % επιτόκιο! Εφόσον θεώρησαν ότι με αυτό το νόμο ήταν δυνατό να επιβιώσει ένας επιχειρηματίας και μια επιχείρηση, θεωρώ και εγώ από την πλευρά μου ότι μπορούν να επιβιώσουν όλοι εκείνοι που όλα αυτά τα χρόνια δημιούργησαν τα χρέη των κομμάτων! Όποιος δεν έχει να πληρώσει να συλλαμβάνεται από την οικονομική Αστυνομία και να οδηγείται στην Εισαγγελία προκειμένου να κάνουν ρύθμιση των χρεών του! Σε περίπτωση που κάποια – α απεβίωσε οι νόμιμοι κληρονόμοι του θα αναλαμβάνουν την υποχρέωση κάλυψης της οφειλής. Δεν γίνεται να κληρονομείς μόνο περιουσίες και υπουργικές καρέκλες, ας υπάρξουν και κάποιοι που θα κληρονομήσουν χρέη!

  Τότε και μόνο θα αρχίσει να λειτουργεί το Κράτος … τότε θα πιστέψουν οι πολίτες ότι υπάρχει Κράτος δικαίου, γιατί σε θεωρητικό επίπεδο .. υπάρχει πολλά χρόνια! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: