Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Έλεος … ρε Σάντος!!!


Εχθές το βράδυ, όπως εκατομμύρια άλλοι Έλληνες, έτσι και εγώ κάθισα μπροστά στην οθόνη μου, για να παρακολουθήσω τον αγώνα της επίσημης αγαπημένης μας ενάντια στην Εθνική Σλοβακίας. Τα προγνωστικά ήταν υπέρ μας και δικαιολογημένα! Όχι ότι σε αυτά τα προκριματικά έχουμε παίξει και καμία σπουδαία μπάλα (αγγαρεία κάνουμε), αλλά ήμασταν το φαβορί.
 
Κάθε φορά που είναι να ανακοινώσει εντεκάδα ο Σάντος αναμένω να τη δώ με πολύ ενδιαφέρον! Αυτός ο άνθρωπος πάντα κάνει μια επιλογή η οποία …. σου δημιουργεί ερωτηματικά! Είτε στην τακτική που θα ακολουθήσει ... είτε επειδή διαλέγει κάποιον παίχτη από το πουθενά!  Λες και όταν ανέλαβε τα ινία από τον Ρεχάγκελ …. Πήρε ως κληρονομιά  και τις συνήθειες! Προσωπικά πιστεύω πως το κάνει για γούρι.  Δεδομένου ότι ακόμη δεν κάνει κρύο για να φοράει εκείνο το αντιτουριστικό καφέ δερμάτινο σακάκι.
  Εχθές όμως ο πορτογάλος το παράκανε! Όλοι θέλουμε να δούμε λίγο ποιο επιθετικό ποδόσφαιρο απ’ την εθνική, αλλά να υπάρχει και μία (α)’ συνοχή! Τι ήταν αυτό εχθές! Προσπερνάω την επιλογή του να χρησιμοποιήσει τον Λάζαρο … και στέκομε στο γεγονός ότι το μόνο που κατάφερε αυτή η προσθήκη, ήταν να βραχυκυκλώσει τις δύο από τις τρείς γραμμές τις εθνικής! Το κέντρο και την επίθεση … Δεν υπήρχε καμία σύνδεση μεταξύ των δύο γραμμών και επιπλέον χαραμίστηκε και ο Σαμαράς …
  Αντί του Λάζαρου έπρεπε να ξεκινήσει ένας ακόμη μέσος … ο οποίος θα κρατούσε λίγο μπάλα και θα χτυπούσε και κανένα στημένο. Αν είναι δυνατόν … ο μόνος που χτυπούσε στημένα ήταν ο Χολέμπας (αυτός που τον βάφτισαν Χολέβα) και μετά το δεύτερο τραγικό κόρνερ μέσα σε λίγα λεπτά … αγανάκτησε μέχρι και η μπάλα! Στόμα να είχε θα μίλαγε!
  Και αν ο Καραγκούνης δεν είναι πλέον για βασικός, υπάρχει και ο Νίνης! Ο οποίος για 60-70 λεπτά θα ήταν υπερπολύτιμος! Και χτυπάει και κόρνερ! Όχι ότι είναι και κανένα κατόρθωμα να χτυπάει ένας χαφ κόρνερ, αλλά εχθές υστερούσαμε! Βάλε λοιπόν το Νίνη να παίξει όσο μπορεί και μετά βάλε τον Καραγκούνη … Το ματς πάλι θα το πάρεις … Με τέτοια κωλοφαρδία που κουβαλάς!
  Κακά τα ψέματα αλλά η Ελλάδα θα κληθεί να παίξει προκριματικά για να πάει στο Μουντιάλ! Αλίμονο … αν στα προκριματικά βασιστούμε στην τύχη … και κάνουμε αγγαρεία! Θα χρειαστεί σοβαρότητα … πρώτα απ’ όλα απ’ τον Σάντος και εν συνεχεία απ’ τους παίχτες … που θα κληθούν να μας οδηγήσουν στην χώρα του καφέ!


Επιμέλεια! PILA

2 σχόλια:

Διονυσία Γιαννουλοπούλου είπε...

Πρόσεχε φίλε συντάκτη γιατί και ο θρυλικός τότε Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Βύρωνας Πολύδωρας είπε από το έδρανο της Βουλής <> και τον καθαίρεσαν... Οπότε πρόσεχε όταν αναφέρεσαι για αγγαρείες και τέτοια.................

Ανώνυμος είπε...

Μέσα στα εισαγωγικά υπάρχει το "αγγαρεία κάνω ... ποινήν εκτίω"!!!