Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Δεν έχουν όλοι θέση στη Ρηγίλλης!


    Εν έτη 2015 η Ν.Δ επέστρεψε στη Ρηγίλλης! Πασίγνωστο, αυτονόητο και αναμενώμενο! Από την πρώτη στιγμή που ο ανεκδιήγητος Σαμαράς ανακοίνωσε την μετακόμιση των γραφείων από τη Ρηγίλλης στη Συγγρού και την αλλαγή του εμβλήματος με την αντικατάσταση του 'Πυρσού", φάνηκε ότι ο Αντώνης δεν είχε ούτε σωστές ιδέες, ούτε όραμα και προφανώς καμία διάθεση να βελτιώσει την κατάσταση. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος απλά δεν κατάλαβε που 'πονούσε' η παράταξη και το μόνο που κατάφερε ήταν να την πάει ακόμη παρακάτω. Ευτυχώς εκείνος αποτελεί παρελθόν και η παράταξη ξεκινά μια προσπάθεια ανάκαμψης. Θέλει όμως πολύ δουλειά!
  Η αρχή έγινε πριν 4 ημέρες με την ιστορική επιστροφή στην βάση, κίνηση που στηρίχθηκε από τα στελέχη αλλά και τη λαϊκή βάση. Το επόμενο βήμα βέβαια είναι σωστή  αξιοποίηση του υπάρχον έμψυχου υλικού. Δεν σημαίνει ότι όλα τα 'μπάζα' που μαζεύτηκαν προχθές για να γλίψουν πρέπει να ξαναβρεθούν  στην πρώτη γραμμή, ούτε και τους έχει ανάγκη η παράταξη. Αν θέλουν να βοηθήσουν, ας το κάνουν χωρίς όφελος, στο παρασκήνιο για να 'ευχαριστήσουν' το κόμμα που τους ανέδειξε. Όσοι ζητάνε ανταλάγματα, εκλόγιμες θέσεις, προβολή και διάφορα άλλα ας πάνε σπίτι τους, υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες τέτοιοι σαλιάριδες, οι οποίοι το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να διασπίρουν τη 'σαπίλα' που ταλαιπωρεί το κόμμα που ίδρυσε ο Εθνάρχης.
  Παρόλο που δεν συμφωνώ με την "επιλογή" Μεϊμαράκη ως προσωρινού Προέδρου, αναγκαστικά θα τον ανεχτώ, απαιτώντας όμως από αυτόν να κρατήσει τις ισορροπίιες και να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Συμφωνώ με τη λογική ότι χρειάζεται ακόμη και η τελευταία ψήφος, είδικά τώρα, σε μια χρονική στιγμή που η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ μπορεί να παιχτεί στο 0,1%. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να μπει στα ψηφοδέλτια "κάθε καρυδιάς - καρύδι", σε μια χρονική στιγμή που απαιτεί σοβαρότητα και σωστούς χειρισμούς. Από αυτούς τους χεισμούς θα κριθεί ο Μεϊμαράκης και το μέλλον του ως Πρόεδρος.

  Φυσικά σε μια κορεσμένη παράταξη χρειάζεται η ανανέωση. Ως ένα σημείο προσπάθισε να την κάνει και ο Σαμαράς, στηρίχθηκε όμως σε λάθος νεαρά άτομα. Νέα γεννιά δεν σημαίνει, μετάβαση των Προέδρων  από τις  κατά τόπους ΟΝΝΕΔ και τις δεκάδες ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, στα ψηφοδέλτια των Βουλευτικών εκλογών. Έκανε μερικές τέτοιες γκάφες ο Σαμαράς ... και τις βρήκε μπροστά του, γι' αυτό και αυτή τη φορά θα πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή . Για τα νέα στελέχη θα αναφερθώ αναλυτικότερα στο μέλλον, βάζοντας τον κάθε κατεργάρη στη θέση του.
  Η επιστροφή στη βάση για τη Ν.Δ είναι ευκαιρία για μια νέα αρχή. Η αρχή αυτή θα γίνει στις ερχόμενες εκλογές, η παράταξη έχει ανάγκη από εργατικά στελέχη και κατ' επέκταση ο τόπος χρειάζεται εργατικούς πολιτικούς, με σηκωμένα μανίκια και όρεξη για δουλειά ... δουλειά .. δουλειά! Οι εποχές που η πολιτική ήταν για 'αερατζίδες' που έβγαζαν γούστα και κορόιδευαν το λαό έχουν περάσει ανεπιστρεπτεί. Ο χώρος του κοινοβουλίου δεν είναι για τεμπέληδες!

  Επιμέλεια ο Πιπεράτος
ΙV - 09 - 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: